Y-AGE-CARNOSINE

Carnosin er en af kroppens vigtige antioxidanter

Klinisk forskning har vist gode resultater i forbindelse med, at holde kroppen ung. Carnosin er et stof der findes naturligt i kroppen, i alle vores celler og har den egenskab, at reparerer vores celler og DNA. Carnosin spiller derfor en vigtig rolle i vores generelle sundhed. Undersøgelser viser at denne antioxidant beskytter hjernen mod plaque.

Produktionen af carnosin falder med alderen

Herved falder vores forsvar mod nedbrydelse af vores celler og dna. Ved åbne sår, så er helingsprocessen som ung meget kort. Når man er kommet op i alderen, er det noget svært, at få sår til at hele.

Idrætsfolk har stor gavn af Y-Age Carnosine

Hurtig reparation af vævsskader. Det har vist sig at have en effektiv virkning, på ophobning af mælkesyre. Idrætsfolk der bruge Carnosine under idrætsudøvelse, kan yde mere, fordi mælkesyre produktionen forhales.

Læs mere under De glade brugere om praktiske erfaringer med Y-Age Carnosine.

Tilfredshed eller pengene tilbage   …

Alle produkter kan returneres inden for 30 dage og du kan få dine penge retur, og det er uanset om produktet er uåbnet, åbnet eller du har brugt af dem. Det eneste krav er, at der skal være noget tilbage af de produkter, du ønsker at returnere og at du selv afholder fragtudgiften.

De efterfølgende 11 mdr. får du 90% tilbage af uåbnet pakker.

Hvis du blot vil have byttet til andre produkter, hjælper Teamet dig.