Ulla B. H.: Min søn på 20 år vil gerne dele hans historie med jer: Jeg fik stillet diagnosen ADHD i januar 2000, og kom på først Ritalin og derefter på Concerta. Det har været en kanon hjælp for mig, og har gjort så jeg havde en rimelig dagligdag. Men stadigvæk havde jeg nogle ting, der drillede mig – med at holde aftaler, sove, holde styr på tanker, undgå konflikter osv. osv. Sidst i april kommer min mor hjem med nogle små plastre, som hun påstår kan en hel masse … også hjælpe på min ADHD, mine søvnproblemer, mine myllertanker, selvmordstanker, min ODD og Tourettes. Jeg forsøger at overbevise hende om at det er løgn, og det er kun fordi hun tror på det, at det virker. Så jeg er meget skeptisk i starten, men lader mig overtale, efter jeg jo godt kan se, min mor får det bedre i forhold til hendes piskesmæld smerter osv. Så jeg får et lille plaster i nakken, og ca 10 min efter kan jeg mærke hvordan hele min krop slapper af, mine tanker stopper med at drøne rundt i mit hoved. Det er temmelig underligt. Om natten sover jeg som en drøm, jeg vågner op med at overskud og en fornemmelse af at være udhvilet, fantastisk … og nu hører jeg mig selv sige: "jeg er bare glad i dag", en sætning der aldrig er kommet ud af min mund før. Jeg kan efter 20 år sidde stille en lørdag aften og se, OG følge med i, en hel film – dvs både se billeder og læse teksten, det er faktisk fedt. Der er slet ikke de konflikter mellem min mor og jeg, som der har været. Vi har fået "et helt nyt liv" på grund af det lille akupunktur-plaster jeg går med i nakken. De første 14 dage havde jeg det på hver dag, men nu er det kun engang imellem jeg har det på. Det er fantastisk at opleve hvordan ens krop selv kan reparere sig selv – jeg kan endda gå 1½ døgn uden at få min medicin (vi glemte det simpelthen). Så nu arbejder vi på, at jeg kan komme så langt ned i medicin, at kørekort kan blive en mulighed for mig også. Jeg fortæller min lille historie her, fordi jeg synes I skal vide, der er hjælp at få, uden det er medicin, når man har ADHD eller hart angst, selvmordstanker, ODD, Tourettes osv. Der er ikke noget der kommer ind i kroppen, så man bliver ikke afhængig af disse plastre, det hjælper blot kroppen til selvhjælp, så på et tidspunkt kan jeg forhåbentlig undvære både medicin og plaster. Hilsen Thomas
Min hund (Rhodesian Ridgeback) som har haft lydchok i snart 3 år pga. nogle fjolser, der smed 2 blålyn nytårsaften om eftermiddagen, hvor han var ude at gå tur. Dette ødelagde totalt hunden, som fra da af var bange for ALT og ALLE. Han var bange for sin gen skygge, når man lukkede en dør, sin madskål og andre mennesker. Ja stort set alt. Han ville ikke udenfor en dør, kun lige i haven hvor han også rystede af skræk. På hundeskolen, hvor vi gik til træning, anede de ikke, hvad de skulle gøre for at hjælpe. For han kunne heller ikke længere deltage i træning, og alt hvad han havde lært var glemt (troede vi). Vi skiftede til et andet træningssted, hvor der kun var hans egen race, da jeg mente, at de jo vidste lidt mere om racens sind og adfærd. Men de gav også op – selv adfærdspsykologen fra DKK. Hun mente den skulle kastreres – uden nogen forklaring? Til sidst opgav jeg også at gå til hundetræning, for han var alligevel total blokeret og i chok, når vi var der. Dyrlægen kunne kun tilbyde antidepressiv, men det hjalp heller ikke det store. Min veninde, der træner hunde til dansk blindesamfund, rådede mig til at få ham aflivet. Men jeg lavede en aftale med mig selv. ALT skulle prøves først, og hvis det ikke blev bedre inden hans 4. år, ja så måtte det nok ende med aflivning eller bortadoption,til en ny familie langt ude på landet uden lyde og larm. Det skal lige siges, at lufteturene fortsat har været med hiven og trækken, for det eneste min hund tænkte på, var, at komme hjem, så snart han havde gjort sit …   Da jeg for nylig blev introduceret til LifeWave og de små vidunderlige plastre, hørte jeg, at de også kunne bruges på dyr til bla. at reducere stress og angst. Jeg satte straks et Aeon i nakken på min hund som anbefalet – faktisk kunne det ikke gå hurtigt nok, og han reagerede positivt på det, for han blev mere rolig inden for nogle minutter. Som dagene gik, blev det bedre og bedre. Han begyndte at spise som aldrig før, han ville lige pludselig gerne gå tur og nu vil han heller ikke hjem igen. Han er glad og social, når der kommer gæster, faktisk så social, at han tror, han må slå bagdelen i sofaen, når vi sidder i stuen. Hans vagtinstinkt er så småt begyndt at komme til live, omend det lige nu er ret ustabilt, hvornår han er vagthund, men det må vi træne og justere. Kommandoerne han i sin tid lærte, kender han stadigvæk. Det var ikke glemt, men lå blot gemt langt væk, så det kan vi også arbejde med igen snart …   Jeg er sikker på, uden tvivl, at det skyldes Aeon, og jeg takker af hele mit hjerte, for nu er vi ved at få den hund tilbage, som han var før mødet med de 2 blålyn. Tænk, hvis vi havde givet helt op. jeg er glad for, at jeg var stædig og aldrig gav op.   Hunden selv, den hedder for øvrigt Togo, er selv så glad for de plastre tror jeg, for han forsøger at stjæle dem ved en hver lejlighed. Plastrene har han haft på i halvanden måneds tid nu, og vi fortsætter.
Kirsten M.: Jeg har haft angst og desperation det meste af mit voksen liv jeg startede på plaster Energy Enhancer og Aeon det hjalp meget hurtig og i dag er det faktisk nok jeg bare ved jeg har plaster i skabet
Joan J.: Theta Heart og Corsentials har reddet mig fra anfald af svær arterieflimmer og jævnlige hospitalsindlæggelser. Jeg kan ikke tåle de fleste medicintyper, så jeg er blevet "brændt" i hjertet 3 gange – og lægerne stillede mig i udsigt, at jeg sandsynligvis skulle have en 4. brænding. Desuden skulle jeg køre til hospitalet, hver gang jeg fik arterieflimmer i mere end 3 timer. Jeg havde brugt Theta Heart sporadisk, men efter mit seneste hospitalsbesøg, besluttede mig for, at nu ville jeg gøre et seriøst forsøg med LifeWave. Og det har hjulpet mirakuløst. Jeg har kun været på hospitalet een gang siden august 2014. Og her spillede en influenza med høj feber nok ind, for feber kan udløse arterieflimmer. Jeg koordinerer Theta Heart og Theta One. Mandag, onsdag og fredag tager jeg et helt brev Theta One. Tirsdag, torsdag, lørdag og søndag tager jeg et halvt brev Theta Heart. Så jeg er sikker på, at jeg er en trofast kunde hos LifeWave resten af min liv.
Maria A. J.: SKEPTIKER – vendt til fortaler. Må indrømme at jeg har været kæmpe skeptiker af LifeWave, min mor stiftede bekendtskab med plastrene for ca. 2 år siden og jeg har løbende fået sat på for det ene og andet, men aldrig mærket effekt. Placebo i mine øjne … men hvor er det skønt, når man engang imellem må tage sine ord i sig. For bare 3 uger siden var jeg til lægen, fordi min depression igen var taget til og han satte på min foranledning min dosis op ... for at jeg ikke skulle falde ned i hullet igen. "Heldigvis" fik jeg voldsom hjertebanken. Fik overtalt min mor til at give mig noget healing, hvortil hun svarede, at det kunne hun godt, men at jeg så også skulle have et par plastre på – og hvad gør man ikke for at få en gang healing. Efter healingen var jeg SÅ træt og sov en times tid. Og da jeg vågnede og fik kigget ud af vinduet tænkte jeg; hmmm, verden ser da slet ikke så trist ud endda, og jeg tog mig selv i at smile, og synes at livet egentligt var okay – 7 timer efter var den hjertebanken jeg havde haft i en uge fuldstændig væk, og jeg følte mig bare så rolig – i balance. I tirsdags startede jeg på Theta One ½ brev om dagen og jeg må sige det sparker røv. Jeg har SÅ meget energi, får ryddet ekstra op i skabe og skuffer, kommer afsted til motion, har mindre appetit, føler at min hud trækker sig sammen, at mine muskler strammes, bedre søvn omend det er færre timer vågner frisk, udhvilet og meget energisk. Mine øjner skinner på en meget smuk måde og min psoriasis på albuerne ef næsten væk. Synes endda at mine rynker om øjnene er på retur og ingen små bumser eller noget i den forgangne uge. Og de sidste tre nætter har jeg slet ikke mærket til mine ellers natlige svømmeture i mit eget sved, og det bedste er den indre ro jeg har fundet, der er bare ikke noget der kan slå mig ud … Jeg har droppet min pille til at falde til ro på, og er begyndt udtrapningen af min medicin og det går strålende. Længe siden jeg har haft det så fantastisk.
Katrine B. L.: Filip 8 mdr. med Feber. Wahuuu … så slog LifeWave lige fødderne væk under os igen herhjemme. Filip vågnede i nat med 39,4 i feber, og små kramper. Vi har ikke Panodil herhjemme, da vi jo bestemt ikke går ind for piller, når der er andre lige så virkende alternativer. Men lidt i panik går man jo, så Martin skriver på Facebook om nogen har Panodil. I mellemtiden sætter vi plaster på den lille mand. 5 min. efter så sov han hos sin mor, og feber faldt stille og roligt. I dag har Filip stadig lidt feber 38,1 men er ellers glad og frisk, vi har talt med lægen og forsætter med plaster. Filip har været feberfri de sidste timer og sover lige nu ude.
Birgitte P.: Jeg har lidt af fibromyalgi i 10-12 år, som blev værre og værre uden nogen form for lindring, ingen medicin eller andet kunne fjerne mine smerter. Dette gjorde at jeg ikke mere kunne gå ture med mine hunde, støvsugning og gulvvask måtte tages over dage. Så en dag ringede min meget gode hundeven til mig: Skal vi ikke lige komme op til dig, jeg har noget jeg gerne vi prøve på dig! Han kom og jeg fik plaster på, og fik en rigtig dejlig snak omkring denne nye verden med plastre. De tog hjem og jeg blev forsynet med Aeon, soveplastre og plastre for fibromyalgien. Allerede efter Aeon i nakken første dag kunne jeg tydeligt mærke hvordan min krop og specielt hoved slappede af. Næste morgen, efter at have sovet med soveplastre, følte jeg mig for første gang i mange år udhvilet! Så startede jeg med plastre for fibromyalgi, på andendagen var mine smerter pist væk, jeg oplevede, at jeg pludselig havde rejst mig fra hugstilling og lige op! Jeg måtte lige prøve igen! Jo den var god nok, før måtte jeg altid hive mig selv op ved et bord. Alt dette er nu 5 mdr. siden og jeg er stadig smertefri (nu er det bare et spørgsmål om, stille og roligt træne musklerne op igen).
Randi P.: På grund af flyskræk og uro i maven, tog jeg et Aeon på, og derefter slappede jeg helt af. Så flyveturen hjem sov jeg en del i flyet, hvor jeg ellers før har siddet stiv af skræk.
Kirsten L.: Min nabo begyndte før påske at plastre sin 5-årige søn for meget stærkt nedsat syn på det ene øje. Han havde kun 10% tilbage, og de var opgivet af lægerne. Allerede efter første gang, vi brugte plastre, var hans syn forbedret mærkbart! De har i dag været til kontrol, og hans syn er gået fra 10% til 50%, på det øje. Han har skelet siden han var 1,5 år og kun 10% syn på det venstre øje
Halv-maraton afholdt i København 29. marts 2014. Det hele startede med at min fætter fra Randers ringede. Han havde set, at jeg arbejder med produkterne fra LifeWave. Han spurgte ind til, om det kunne være noget, hans søn kunne få glæde af, da han skulle deltage i ovennævnte begivenhed. Det mente jeg bestemt var et forsøg værd. I ugen op til løbet blev der plastret forebyggende samt Icewave på en øm akillessene. Efter løbet udtalte sønnen følgende: "Hej. Det gik rigtig fint med plastrene. Jeg mærkede ikke noget til smerterne under løbet, så det var rigtig godt. Havde også fint med energi til 14 km hvorfra jeg kunne øge farten lidt. Kom i mål på 1 time og 33 min. Mange tak for hjælpen med plastrene." På spørgsmålet om hvilke tider han tidligere havde opnået var svaret: "Jeg løb ca 3 minutter hurtigere, men havde god overskud efter 15 km. Så kunne måske have skåret yderligere ½ minut af hvis jeg havde startet lidt hurtigere og holdt det jævnt ...!". Med i bilen fra Randers var også en anden deltager, Mette. Og hun fortæller : "Op til løbet havde jeg døjet med mit skinneben. Heldigvis var der lidt plastre i overskud, så jeg løb med bl.a. Energy Enhancer plastre og jeg gennemførte løbet uden smerter. Var tilmeldt klassen 2:00–2:15 men gennemførte på 1:58! Løber ikke så meget og har ikke tidligere fået målt min tid".
Hans C. E.: 1.ÅR MED LIFEWAVE. For et år siden startede min hustru Lone op som sølvdistributør i LifeWave – og jeg var selvfølgelig med til at afprøve produkterne "selv om jeg jo ikke fejlede noget". Jeg snorkede bare ret meget, og sov dårligt! – Derudover havde jeg jo alligevel en del "småskavanker", som jeg jo troede var naturligt når man var 68. Jeg startede med at bruge Silent Nights og Y-age produkterne, samt IceWave og Energy Enhancer efter behov. Efterhånden blev jeg klar over, at især Y-age serien er MEGET VIGTIG for personer i vores alder, og jeg bruger nu Silent Nights hver nat og Y-age produkterne ca. hver 2. dag i gennemsnit – samt supplerer med skiftevis Theta Heart og Theta Mind næsten hver dag. Jeg er i dag 69 og føler mig på toppen – og MINDST 10 år yngre! Af forbedringer jeg kan mærke, og som for størstedelen kan tilskrives Y-age serien, kan jeg når jeg tænker mig godt om nævne følgende:
 • Jeg sover rigtigt godt uden at snorke.
 • Mit blodtryk er faldet og jeg tager ikke medicin for det mere.
 • Ikke mere problem med ætsninger i halsen fra mavesyre og ingen medicin.
 • Ikke mere problemer med "kold skulder".
 • Muskelkramper i ben væk.
 • Velfungerende fordøjelse og hæmorider forsvundet.
 • Problemer med bihuler væk.
 • Jævnlige smertefulde blistre i munden forekommer ikke mere.
 • Mine kolde fødder er blevet så varme, at de må udenfor dynen om natten.
 • Jeg kan nu tåle at fryse lidt uden at blive syg.
 • Hudproblemer med skorpet og kløende hovedbund væk.
Min hud er blevet pænere, og jeg kan tåle at være på stranden i solen en hel dag uden solbeskyttelsescreme og uden at blive skadet – det har jeg aldrig oplevet før. Jeg har i det forløbne år slet ikke været syg (plejer at døje med halsbetændelse og influenza flere gange om året). Hurra for Lifewave – det giver klart bedre livskvalitet!
Hans-Henrik A. G.: Jeg er atletiktræner i Odense atletik (sprint løb mellem 100-400m) og vil gerne dele en oplevelse. Når man løber sprint, så løber man primært på forfoden og belaster derfor lægmusklen pænt meget. I vinterkulden resulterer dette ofte i krampe efter træningen – hvilket plastrene skulle vise sig at modvirke i dette tilfælde. Jeg placerede et Energy Enhancer direkte på lægmusklen (kun på det ene ben), hvorpå han gik lidt rundt. Efter et par skridt gik der krampe i læggen, men kun det i det ben der IKKE havde plaster på. Det andet ben gik ganske fint.
Jeg modtog Maveric i sidste uge, og jeg skyndte mig at åbne pillebeholderen. Hovedingredienserne er Zink og Selen. Det er de indholdsstoffer, der har den virkning som Lifewave beskriver således:
 • "Zink er med til at opretholde normal fertilitet og reproduktionsevne"
 • "Selen fremmer normal sædcelledannelse"
 • "Zink fremmer opretholdelsen af normalt testosteronniveau i blodet"
Da jeg havde slugt de første, gik der faktisk ikke så lang tid før jeg kunne mærke en virkning. Det første var øget blodgennemstrømning i genitalierne. Og det har været mærkbart alle 7 dage. Det næste jeg oplevede var på anden dagen, hvor mit energiniveau var højt. Jeg var i stand til at gøre rent, ordne indkøb, lege med barnet, samt mange andre ting og om aftenen klarede jeg lige 14 dages strygning. Jeg havde også energi til senere. Den tredje dag begyndte jeg at lægge mærke til øget varme i kroppen. Det var som om varmeproduktionen gik op, og det er stadig tilfældet i dag – efter 7 dage. Den 4. dag skulle jeg prøve at træne med den nye "doping" Maveric. Jeg nåede et nyt højdepunkt, hvor jeg i en periode nåede 37 km i timen på kondicykel. Normalt ligger jeg omkring 30-32, når jeg yder mest. Jeg er virkelig glad for Maveric, og hvis det fortætter med at udvikle sig, så er jeg ikke i tvivl om, at jeg indenfor et par måneder ser yngre ud, og opfører mig væsentligt yngre.
Miranda V. G.: Min søn Adrian på 6½ år, har igennem sin barndom haft utallige mellemørebetændelser, og har derfor også dræn. I søndags klagede han over, at det gjorde ondt. Jeg rensede øret, og ganske rigtigt var det fyldt med betændelse. I ren refleks gik jeg ud for at finde øredråber og panodil. Men jeg ombestemte mig på vejen og snuppede plastrene i min taske i stedet for. IceWave foran øret og Glutathione bagved. Mandag morgen tog han selv plastrene af, og jeg glemte at tjekke øret, men min mand gjorde det om aftenen – der var ikke noget at komme efter i øret, og han har ikke klaget over det siden.
Ulla J.: En morgen vågnede jeg med en voldsom hovedpine – sådan en, som jeg vidste ville blive til en ubehagelig migræne i løbet af dagen. Så jeg valgte at drikke en masse vand, sluge lidt panodiler, lukke al lys ude af soveværelset og så blive derinde. Men lige meget hjalp det – det blev kun værre. Og folk der har prøvet et migræneanfald, ved hvad jeg mener! Jeg lignede en hængt kat, og græd. Jeg var klar til at være død. Men jeg overgav mig. Skrev til LifeQuality4ever at nu var jeg klar til at prøve hendes hokus-pokus plaster, som jeg BESTEMT ikke kunne tro på – men i et smertehelvede er man klar til hvad som helst. Min datter fik ført mig ind i bilen og gemt bag et par solbriller (kunne ikke tåle lyset) og med et meget træt ansigt, ankom jeg. Her fik jeg påsat plaster hits og pist – og så sad jeg der. Pludselig kunne jeg sige: det gør ikke ondt i kæberne mere … 10 minutter senere bad jeg om et glas vand – 5 minutter senere kunne jeg både grine og smile. Da der i alt var gået 40 min sad jeg derhjemme og så fjernsyn. Ja ja, rent held – siger os, der ikke tror på den slags hokus pokus … og dog! Nogle måneder senere havde jeg en muskel, der havde sat sig fast i min ryg. Det var et rent smertehelvede. Jeg fik akupunktur hos min læge. Det hjalp ikke. Jeg "slappede af" – det hjalp heller ikke. Til sidst sad jeg bare helt stille i min stol i flere dage uden at kunne løfte min arm. Så orkede jeg ikke engang at komme op til en massør. Jamen det hørte Linda, og tilbød at komme forbi med sine hokus pokus plastre. Og hold da op … nu kunne jeg løfte min arm uden at skrige av. Hokus pokus ??? Ja skidt pyt – men jeg er overbevist.
Søren L.: Jeg har siden 1998 haft diagnosen Morbus Bechterew (rygsøjlegigt). Jeg har i 11 år været i behandling med biologisk medicin … dette har med stort held sænket mit infektionstal (CRP) fra 700 til et nogenlunde stabilt niveau på mellem 10-15. Efter at have brugt fortrinsvis Energy Enhancer og Y-Age Aeon i 2-2½ mdr. har mine sidste blodprøver afsløret, at mit CRP nu er nede på 4,2 … det laveste i de 16 år jeg har været syg. Følelsen af at gå og tro at plastrene har haft en effekt, bliver nu understøttet af mine blodprøver.
Soong H. V.: Jeg bliver nødt til at fortælle om min sidste personlige oplevelse med plastrene. Blev opereret tirsdag morgen. Havde sat Aeon i nakken og Carnosine på brystbenet. Narkoselægen fik at vide, de ikke måtte tage plastrene af, og det gjorde de ikke. De ville tværtimod vide, hvad det var jeg havde på, så jeg fortalte løs, mens jeg blev lagt til at sove. Pointen er, at jeg efter operationen absolut ingen smerter har haft og alle, inkl. kirurgen, var lamslåede. "Vi har rodet rundt inde i dig i 3 timer, så du skal have smerter siger han, eller også har du en meget høj smertetærskel". Jeg gentager, jeg ingen smerter har. Min egen teori er at Aeon i nakken har gjort, at hele mit nervesystem har været afslappet inden indgrebet og Carnosine har gjort, at jeg holdt op med at bløde efter et døgn (normalt kan man bløde op til 3-4 uger efter dette indgreb). Hvis ikke det er plastrene, der har virket, må jeg altså være et super-menneske uden følelser.
Lone D.: Min mor, der er en 80-årig dame med adskillige plager og skavanker, har tidligere haft god glæde af Aeon og Energy Enhancer til at lindre Parkinson gener. IceWave og Glutathione for ondt i ryggen, der er faldet sammen pga. Osteoporose. Da hun som nævnt er ældre, og nemt lader sig forvirre og dermed ikke magter at administrere så mange plastre, har jeg haft mine overvejelser om, hvad jeg skulle stille op, da jeg ikke kan komme hver dag og plastre hende til. For et par måneder siden besluttede jeg, at hun fik Aeon og Glutathione til eget forbrug, og resten måtte være, når jeg var i nærheden. Dette kan hun administrere! I dag ringede hun og fortalte, at hun havde været på Osteoporose-klinikken. Her havde hun fået at vide at hendes ”knogletal” var steget 15% i ryggen og 10% i hofterne siden februar. Det betyder, at det ikke længere defineres som Osteoporose i ryggen og kun i let grad i hofterne. Lægerne var noget forundrede over, at medicinen havde hjulpet SÅ meget. Jeg har lige på nettet læst at Glutathione (stoffet) stimulerer dannelsen af osteoblastre (de celler der producerer knoglevæv). Jeg er ikke i tvivl om, at hun kan takke den regelmæssige brug af Glutathione-plastre for den store forbedring.
Thomas C.: I Oktober 2012 var jeg involveret i en voldsom trafikulykke. Jeg endte med et slemt piskesmæld, som har givet mig smerter fra min nakke, hele vejen ned af min ryg og videre ud i min iskiasnerve, 4 brækkede og 4 bøjede ribben, et brækket brystben og en punkteret lunge + at jeg også fik en mild form for PTSD (Posttraumatisk Stress Syndrom). Og i over et år har jeg spist et hav af smertestillene, uden det egentlig har fjernet mine smerter helt (og så mister man livslysten). I sommeren 2013 nævnte min psykolog noget om smerteplaster, som han havde hørt om. Jeg tænkte, og sagde til ham med et grin, ja ja PLACEBO!! Og så tænkte jeg ikke mere over det! Men så den 22. december var jeg nede for at skulle holde jul ved noget familie. Og der mødte jeg verdens sødeste og dejligste pige, som også spurgte mig om jeg hade hørt om LifeWave? Og det havde jeg jo, og blev nu kun mere nysgerrig! Hun var hurtig og satte et Y-age Aeon i nakken på mig + IceWave mod mine smerter. 5 til 10 minutter efter var jeg solgt! Jeg er i dag, med hjælp fra LifeWave helt smertefri. Mit PTSD virker meget fjern. Jeg kan sige med sikkerhed i dag, at jeg ikke kan forstille mig et liv uden LifeWave!
John T. P.: Har en (pap) søster med Sclerose (en grim slags) med grimme attaker, og stor mængde binyrebarkhormon. Gav hendes søn Aeon med hjem, med besked om at hun kunne prøve at sætte et i nakken, sådan bare for at prøve, om det kunne kunne lindre smerten. Dagen efter spurgte jeg hendes søn om hvordan det var gået, men hun turde ikke pga. medicinmængden. Så blev det weekend og vi var ude og spise, da en sms tikkede ind: "Mor har prøvet at tage det plaster på du gav hende, på grund af smerter og det hjalp meget, og hun er meget taknemmelig for det, for hun har været meget syg siden i torsdags. Så mange tak" Søndag ringede hendes mand og spurgte om ikke de kunne få et par stykker mere, ved afhentning fortalte han, at det gjorde så stor virkning, at hun begyndte at græde af glæde.
Britta P: Da jeg i 2008 gik på pension, glædede jeg mig til at kunne deltage i alle de aktiviteter, som der ikke havde været plads til i mit arbejdsliv. Bl.a. begyndte jeg at løbe, svømme og dyrke pilates. Det var dog lidt en streg i regningen, at jeg fik konstateret slidgigt i en hals- og nakkehvirvel. Det generede mig efterhånden så meget, at der skulle mere og mere smertestillende til i flere og flere situationer, også i perioder for at få en ordentlig nats søvn. I oktober 2013 fortalte en veninde, hvordan hun var kommet af med sine smerte ved at bruge LifeWaves akupunkturplastre. Allerede den første aften, jeg fik plastre i nakken, kunne jeg dreje til højre og venstre uden at få ondt i nakken. Stadig begrænsning i at se til siden, men ingen smerter og jeg kunne dreje hovedet mere. Siden har jeg regelmæssigt brugt disse plastre og fra februar også et nyt kosttilskud Theta One. Jeg er nu nået dertil, hvor jeg kun mærker smerter, når jeg har knoklet i haven eller noget lignende, men hvem gør ikke det. Det går hurtigt over igen. LifeWave er blevet vores husapotek, og den smertestillende medicin er ved at blive for gammel. Jeg må nok hellere se at få den afleveret på Apoteket. Vi bruger den jo ikke mere. Som sidegevinst kan jeg fortælle, at jeg har slået min personlige rekord fra september 2013 på 5 km to gange indenfor den sidste måned. Livet er fantastisk.
Mette S.: Har haft en søn der var præ-teenager! Er 12,5 år. Han døjede med humørsvingninger og kunne ikke styre temperamentet. Røg i slagsmål på skolen. Råbte af mig og søskende. Græd bare man sagde et forkert ord. Syntes livet var uretfærdigt og træls. Intet værd! Ja, en normal teenager, som jo har det svært! Brugte SP6 efter brochure dagligt! Så tydeligt at mærke når han havde glemt at skifte! Så spurgte jeg har du... Nå nej!.....skiftede så og 2 min efter blev han den glade dejlige dreng der så igen kunne overskue hverdagen. Har taget det ca 1 mdr. I starten så snart vi mærkede humøret ændrede sig, siden med dage imellem. Til sidst tog vi også af om natten og han brugte det i 2 dage. Nu er det 1 mdr siden han sidst har haft det på og han har det godt!
Kirsten N.: Glæde og begejstring. Jeg fik konstateret brystkræft og fjernet det ene bryst for 24 år siden, og efterfølgende kemoterapi. For 9 år siden endnu engang brystkræft og fjernet det andet bryst. Et år efter fik jeg lavet rekonstruktion med brystimplantater, som måtte laves om året efter. Mange operationer og jeg danner åbenbart arvæv, så for 3 år siden måtte jeg opereres endnu engang, da arvæv fik brysterne til at flytte sig noget. Her en uge efter indtagelse af Theta One mærker jeg meget tydelig forskel på mine bryster – huden og brysterne bliver bløde og arvæv er forsvundet. En anden sidegevinst, jeg fik fjernet alle lymfeknuder under armen, og har været følelsesløs og skulle kigge om deo ramte hvor den skulle, følelsen er vendt tilbage. Så jeg er ovenud lykkelig over det produkt.
Erik S. O.: Søndagens hit. Blev ringet op over middag af en team-kollega. Han spurgte, om han kunne prøve Theta Fuel, da han skulle ned at træne i motionscenteret, og gerne ville prøve. Han kom og fik et pulver, og havde selv dråber med. Han tog til træning, kom op til mig efter endt træning – helt oppe at koge. Det er første gang jeg kunne køre mit program igennem, med så stor intensitet, uden at blive forpustet, og det prikker og stikker stadig over hele kroppen, det her virker bare.
Ellen L. N.: Jeg har i gennem ca. 1 mdr været meget plaget af uro i mit venstre ben om aftenen og natten, og det har i den grad påvirket min nattesøvn. Fra at sove 8 timer pr. nat, til kun 3, pga. rastløst ben. Jeg har simpelthen prøvet ALT, hvad jeg troede kunne hjælpe. Lægen måtte kontaktes … fik piller som ikke hjalp. For en uge siden skrev jeg til LifeQuality4ever om plastre evt. ville kunne hjælpe. De skrev en god beskrivelse til mig. Men mistroisk som jeg er/var, forsøgte jeg ikke. I går inden jeg gik i seng, tænkte jeg: hvorfor ikke prøve med plastre. Y-Age Aeon på læggen og Energy Enhancer på begge sider af knæet. Drak et stort glas vand og lagde mig i min seng, og tænkte nååå, endnu en søvnløs nat. Ventede og ventede på, at mit ben ville tage sit sædvanlige nat-løb. Det skete IKKE. Jeg har for første gang i meget lang tid, sovet HELE natten – UDEN uro.
Anne-Marie F.: Satte Y-Age Aeon på begge lår 15 min før stikket. Lige før hun blev stukket flyttede jeg det ene op i nakken. Hun opdagede ikke første stik og pjevsede kun 2 sek over andet stik. Lægen var meget overrasket over hun ikke skreg – nu har hun Y-Age Aeon i nakken og pludrer løs.