Nej, Theta-produkterne indeholder ikke kunstige smagsstoffer, farver eller konserveringsmidler. Derudover er de fremstillet 100% af bedste kvalitet næringsstoffer, indeholder naturlige frugtsmagsstoffer og er fri for både gluten og stimulerende stoffer.
Ja, alle typer produkter kan returneres indenfor 30 dage og du kan få dine penge retur – uanset om produktet er uåbnet, åbnet eller du har brugt af dem. Det eneste krav er, at der skal være noget tilbage af de produkter, du ønsker at returnere. De efterfølgende 11 mdr. får du 90% tilbage af uåbnet pakker. 
Du skal dog selv betale fragtomkostninger på returfordendelsen.
Ja, det er muligt. Den type afgiftningssymptomer og det omfang du oplever dem i, vil variere mellem individer, fordi det afhænger af din alder, din aktuelle generelle sundhedstilstand og mange andre variabler. Afgiftningsvirkninger er helt normale. Nogle personer kan få en rensning af tarmen med Theta One, idet der er er klinisk bevis for, at LifeWaves colostrum gavner fordøjelsessystemet. En lille procentdel kan også opleve hovedpine og føle sig træt, men det går over efter et par dage. Hvis du oplever fortsat ubehag, anbefaler vi, at du ophører med at bruge Theta One.
LifeWave har gennemført mere end 70 kliniske undersøgelser, der beviser, at plasterprodukterne øger sundhed og velvære. Gå til LifeWaves videnskabsside for en komplet liste over offentligt tilgængelige kliniske forskningsundersøgelser.
Plastrene er ikke-transdermale, hvilket betyder, at der ikke trænger noget ind i kroppen gennem huden. Herudover benytter LifeWave et klæbestof til plastrene, som er hypoallergent (fremkalder ikke allergi).
Ja, mange kliniske undersøgelser har vist, at Silent Nights MD forbedrer både kvaliteten og længden af søvnen. Faktisk viste en klinisk undersøgelse en stigning på 66% i sovetid blandt de søvnløse-ramte, som deltog i undersøgelsen.
Theta-produkterne er ikke testet på børn. Rådfør dig med barnets læge, før du bruger Theta-produkter til børn.
Hjernens thetabølger starter den proces, der genopretter kropsbalancen, ligesom LifeWave plastre. “Theta”-tilstand støtter kroppens naturlige foryngelsestilstand.
Carnosin er en naturligt forekommende antioxidant i kroppen, som man danner mindre af, jo ældre man bliver. Forsøg med carnosin viser, det spiller en vital rolle for den generelle sundhed, og at det har mange antiældningseffekter. I forbindelse med kliniske undersøgelser er det endvidere påvist, at carnosin også giver øget fleksibilitet, styrke, balance og udholdenhed.
Theta Activate er en kiselbaseret gel, der øger kroppens stofskifte ved at aktivere næringsstofferne i blandingerne, så de hurtigt virker i kroppen. Der er ingen stimulerende midler i Theta Activate.
Hvad er glutathion, og hvad er fordelene ved det?
Glutathion er kroppens primære antioxidant, som hjælper til afgifting af kroppen og neutralisering af de frie radikaler – samtidigt med at det styrker immunsystemet.
Da glutathion er et antioxidant, kan du muligvis føle et øget energiniveau og et generelt bedre velbefindende. Glutathion medvirker til at fjerne giftstoffer fra kroppen, hvorfor du kan få afgiftningssymptomer, såsom ondt i halsen, hovedpine, træthed og kvalme. Hvis det sker, skal du blot fjerne plasteret og drikke ekstra vand.
Selv om resultatet svinger fra person til person, opnår mange mennesker smertelindring inden for få minutter efter påsætning af plasteret.
LifeWave garanterer en virkningstid for plastrene på 12 timer, men vi oplever jævnligt, at de har haft virkning i helt op til 24 timer. I visse tilfælde – ofte ved store smerter – har vi desværre også oplevet en halvering af virkningstiden. Vi mener dette skyldes, at kroppen kræver mere “hjælp” ved større smerter – akkurat som vi kender det ved indtagelse af traditionel kemisk fremstillet medicin.
De fleste mennesker opnår gode resultater med blot ét sæt Energy Enhancer-plastre. Hvis du skal deltage i en sportskonkurrence, kan du bruge to sæt Energy Enhancer-plastre til at øge din ydeevne.
Du kan bruge ekstra sæt plastre under særlige omstændigheder, men det er generelt tilstrækkeligt med 2 sæt.
Hvert produkt har sin egen liste over anbefalede placeringer og leveres med en detaljeret brugsanvisning. 
Er du det mindste i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os.
Selvom du måske ikke mærker noget i starten, har mange mennesker fortalt om øget energi og en generel følelse af velvære.
Som det er tilfældet med andre Y-Age plastre, vil du måske i starten få afgiftningssymptomer. Nogle mennesker har fortalt om en let bedøvende virkning ved brug af Y-Age Carnosine. Hvis du oplever, at det sker for dig, så prøv at bruge plasteret om aftenen.
Du kan se et antal plasterplaceringer i LifeWaves brugsanvisning til IceWave, som dækker smertelindring i hele kroppen, knæ og meget mere.
LifeWave-plastrene er en avanceret form for lysterapi. Plastrene indeholder organiske krystaller, som pga. varmen fra kroppen afgiver lidt lys, der kan ses i det infrarøde og synlige bånd. Når plastrene sættes på kroppen, stimulerer de nerver og punkter på huden, så de producerer sundhedsfremmende effekter, der p.t. ikke kan opnås med noget andet produkt på markedet i dag. FTIR (Fourier Transform Infrared) underbygger dette fænomen.
Alle Theta-blandingerne er fremstillet af naturlige kvalitetsingredienser og indeholder ikke kunstige smagsstoffer, farvestoffer eller konserveringsmidler! Theta Nutrition tilbyder et eksklusivt system til levering af næringsstoffer. Andre piller og juicer, der er på markedet i dag, mangler et leveringssystem for næringsstofferne, dvs. at man ikke kan se eller mærke resultater i mange måneder – eller slet ikke! Theta-blandinger er anderledes, fordi de aktiveres af LifeWaves specielle leveringssystem, Theta Activate, der omgående øger optagelsen af essentielle næringsstoffer i cellerne, hvilket er en fordel, de fleste mennesker kan mærke på et par minutter!
Plastrene indeholder en patentbeskyttet blanding af aminosyrer, vand, stabiliserende oxygen og naturlige organiske stoffer. Ingen af materialerne i plastrene kommer ind kroppen.http://www.lq4ever.com/wp-admin/post-new.php?post_type=page
LifeWave sigter alt deres arbejde mod, at de skal være i stand til at tilbyde de bedste produkter, og af den bedste kvalitet som findes, til deres medlemmer. Råmælken som er en del af Theta One er ingen undtagelse. Råmælken høstes ved højteknologiske faciliteter i USA, og forarbejdes i henhold til FDAs regler for Pasteuriseret Mælke-vedtægter for Kvalitet ”A” mælkeprodukter, inklusiv valle. Det er også halal, kosher og uden GMO.
Du bør bruge Energy Enhancer, når du føler behov for at øge din energiproduktion, ønsker at opnå bedre sportspræstationer og udholdenhed samt ønsker et generelt bedre velbefindende.
Ja, Theta-produkter er sikre at bruge, men hvis du har alvorlige helbredsproblemer, er gravid, ammer eller er i kemo-behandling, anbefaler vi, at du søger læge, før du bruger Theta-produkterne.
Theta One indeholder kasein som er den dominerende protein der findes i mælk og laktose. Kliniske studier har fremvist, at dette protein sandsynligvis er grunden til mælkeallergi. Hvis du er allergisk overfor mælkeproteiner, anbefaler vi, at du kontakter din læge før du begynder at bruge Theta One.
Mængden af laktose i Theta One er lille. Der er kun 165 mg laktose i en portion Theta One på 0,5 liter i forhold til 26.000 mg i et glas mælk på 0,5 liter – altså svarende til mindre end 1% af den mængde laktose som findes 0,5 liter mælk. Hvis du er allergisk overfor laktose, bør du rådføre dig med din læge.
Ja. Theta Nutrition er ikke en erstatning for de daglige vitaminer og mineraler, og kan bruges i kombination med de ernæringsmæssige tilskudsprodukter, du ellers tager dagligt.
LifeWaves ernæringsteknologi er baseret på den synergistiske effekt, som Theta Activate har på Theta-blandingerne. Theta Activate er det specielle system, der bidrager til bedre levering af næringsstofferne til cellerne. For at få det optimale resultat anbefaler vi, at du anvender Theta Activate med alle vores blandinger.