Y-AGE GLUTATHIONE

Glutathion er kroppens vigtigste antioxidant

Glutathion findes i alle vores celler og består af 3 aminosyrer. Glutathion har den egenskab, at den hæver niveauet på alle andre antioxidanter i kroppen. Dens vigtigste funktion er at nedbryde frie radikaler.

Hvad er frie radikaler?

Frie radikaler er kemiske ustabile molekyler, som dannes i store mængder, når vi påvirkes af cigaretrøg, smog, ozon, radioaktiv bestråling, forurenet luft, og påvirkes også af stress samt fed kost.

Frie radikaler nedbryder cellerne i vores krop, men heldigvis har vi vores antioxidanter, som kan følge dem til dørs. Kroppen producerer selv antioxidanter, men jo ældre vi bliver, des mindre producerer vi. Det betyder, at de frie radikaler får mere magt i kroppen, og derfor ældes vi. Mangel på glutathion i kroppen sættes i forbindelse med mange sygdomme.

Når du fylder 20 år, falder niveauet af glutathion 10-15 procent pr. 10. år.

Nogle alvorlige sygdomme kan ramme os, når vi runder de 40-50 år. Der er lavet undersøgelser der viser, at mennesker med disse alvorlige sygdomme, alle havde et til fælles, nemlig for lidt glutathion i kroppen. Forskere mener, at dette kan være årsagen til at kroppen ikke selv kan håndtere kampen mod disse sygdomme.

Læs mere under De glade brugere om praktiske erfaringer med Y-Age Glutathione.

Tilfredshed eller pengene tilbage   …

Alle produkter kan returneres inden for 30 dage og du kan få dine penge retur, og det er uanset om produktet er uåbnet, åbnet eller du har brugt af dem. Det eneste krav er, at der skal være noget tilbage af de produkter, du ønsker at returnere og at du selv afholder fragtudgiften.

De efterfølgende 11 mdr. får du 90% tilbage af uåbnet pakker.

Hvis du blot vil have byttet til andre produkter, hjælper Teamet dig.