MAVERIC™

Maveric™ er en banebrydende måde at genvinde ungdommens vitalitet, som alle mænd længes efter.

Dette tilskud, som hverken indeholder medicin eller kemikalier, er anderledes end noget andet produkt på markedet i dag.

Mænds kropskemi ændrer sig med alderen. Efterhånden som mænd bliver ældre, falder deres testosteron-niveauer i blodet gradvist og med tiltagende styrke. Dette fald starter ved 30-års alderen og er forbundet med ændringer i kropssammensætningen, som kan reducere den fysiske og kognitive funktion.

Maveric™ kan hjælpe ved at fremme opretholdelsen af normale testosteron-niveauer i blodet og hjælper mænd til at føle sig, som de gjorde i deres yngre år.

Vi er sikre på, at resultaterne vil imponere dig

Enestående, effektivt og til en overkommelig pris – dette revolutionerende tilskud hjælper dig til at genvinde din tidligere vitalitet. Når du først har set fordelene, vil du være overbevist.

 

Den bedste måde til virkelig at forstå fordelene ved Maveric™ er at prøve det.

Læs under De glade brugere

Indhold:

  • Zink, 10 mg
Fremmer normal fertilitet, reproduktion og opretholdelse af normale testosteron-niveauer i blodet.
  • Selenium, 50 mikrogram
Fremmer normal sædcelledannelse.
  • Ekstrakt af sumarod, 500 mg
LifeWaves ekstrakt er mere effektivt end den rå urt, som det udvindes af, idet ekstraktet kun indeholder urtens aktive ingredienser.
  • Rød ginseng, 600 mg
LifeWaves røde ginseng indeholder syv procent ginsenosider, som er stoffer, der anses for at være årsagen til ginsengs virkning.
  • Næringsstoffer
LifeWaves system til levering af næringsstoffer er baseret på grøntsager og optimerer virkningen af alle ingredienserne i Maveric.

 

Tilfredshed eller pengene tilbage   …

Alle produkter kan returneres inden for 30 dage og du kan få dine penge retur, og det er uanset om produktet er uåbnet, åbnet eller du har brugt af dem. Det eneste krav er, at der skal være noget tilbage af de produkter, du ønsker at returnere og at du selv afholder fragtudgiften.

De efterfølgende 11 mdr. får du 90% tilbage af uåbnet pakker.

Hvis du blot vil have byttet til andre produkter, hjælper Teamet dig.