Vil du gerne føle dig "LYKKELIG" hele tiden? Kender du nogen der har brug for og forsøgt at føle sig lykkelig? Den naturlige løsning er HER! Oplev NIRVANA nu.

Mike & Laura Collins stopper efter 11+ år hos LifeWave, fra den 1. april. for at nyder deres otium.

Ophørsudsalg på Theta Heart og Theta Mind! LifeWave har besluttet at indstille salget af Theta Heart og Theta Mind. UDSALG, fra den 6. februar og så længe, der er varer på lager! (husk at købe Theta Activate for at få hurtige resultater.) Spar $20! dkr. ca. 140,-

Bedre krop system! WinFit er et dristigt nyt fedttabs- og kropsformende system, der ikke er som nogen andre systemer, du tidligere har prøvet. Nu kan du opnå imponerende resultater med minimal tid, indsats og uden at skulle opgive noget:
  • Reduceret kropsfedt
  • Reduceret centimeter
  • Øget muskeltoning
  • Øget energi
  • Generelt forbedret wellness
FÅ KROPPEN I BALANCE, torsdag den 28. april kl. 19., afholder Team LQ4ever præsentation om LifeWaves produkter og Vi vil naturligvis også fortælle om ALAVIDA hudpleje-serie, der er så naturlige, at de kan spises. . Kom og hør om produkterne og vores personlige erfaringer med brugen.
FÅ KROPPEN I BALANCE, lørdag den 27. februar kl. 14., afholder Team LQ4ever præsentation om LifeWaves produkter og Vi vil naturligvis også fortælle om ALAVIDA hudpleje-serie, der er så naturlige, at de kan spises. . Kom og hør om produkterne og vores personlige erfaringer med brugen.
HERLEV, torsdag den 15. oktober kl. 19, afholder Team LQ4ever præsentations-foredrag om LifeWaves nye ALAVIDA hudpleje-serie.   Kom og hør om produkterne og vores personlige erfaringer med brugen.
Vi er glade for nu at kunne byde velkommen til LifeWaves nye produkt ALAVIDA, som blev lanceret i København den 18. & 19. september. ALAVIDA er en unik tredelt anti-aging hudpleje-serie bestående af energi plaster, dag- og natcreme. Læs mere om ALAVIDA