OM ENERGITERAPI

Hvordan virker dette produkt?

Når plasteret er placeret, aktiveres det via kroppens infrarøde stråler, og virker i løbet af kort tid. Hvert enkelt plaster-produkt er produceret til – på hver sin måde – at interagere via specifikke energifrekvenser gennem kroppens meridianbaner.

Analogt kan vi beskrive det sådan, at hvis vil du høre P1 og du bor i Østjylland, indstiller du din modtager (radio) på 90,8 MHz – du kommunikerer nu med DR og helt specifikt med DR P1. Hvad de fortæller på P1 er det samme for os alle, men hver især, kan vi tolke det forskelligt.

Hvad indeholder disse plastre?

Indholdet er helt ufarligt og består af aminosyrer, luft og vand, og er lukket inde i et forseglet plaster. Der forekommer altså ingen indtrængen af ukendte og uprøvede stoffer i kroppen.

Hemmeligheden bag dette produkt er måden, det nano-teknologisk er fremstillet på.

Brugen af plastrene

Plastrene leveres med en brochure, der beskriver hvor og hvordan disse placeres. Hvert plaster-produkt har deres egne individuelle foretrukne placeringer.

Plastrene har en garanteret virkning på 12 timer og du skal drikke rigeligt vand, mens du bruger produkterne – gerne 30 ml pr. kg legemsvægt i døgnet. Så vejer du 80 kg bør du altså drikke mindst 2,4 liter vand.

 

Læs mere under De glade brugere om praktiske erfaringer med energi plastrene.

 

ADVARSEL:

  • Plastrene er KUN til udvortes brug og må ikke indtages
  • Plastrene må ikke anvendes af gravide eller ammende, samt personer i kemo-behandling
  • Plastrene kan på ingen måde erstatte lægelig rådgivning. Individuelle resultater vil variere fra person til person

 

Tilfredshed eller pengene tilbage   …

Alle produkter kan returneres inden for 30 dage og du kan få dine penge retur, og det er uanset om produktet er uåbnet, åbnet eller du har brugt af dem. Det eneste krav er, at der skal være noget tilbage af de produkter, du ønsker at returnere og at du selv afholder fragtudgiften.

De efterfølgende 11 mdr. får du 90% tilbage af uåbnet pakker.

Hvis du blot vil have byttet til andre produkter, hjælper Teamet dig.