OM KOSTTILSKUD

Theta Nutrition (kosttilskud, drik)

Theta Nutrition er et system, der er centreret om gennembrudsformler, der giver væsentlige og funktionelle næringsstoffer til din krop på en målrettet og smagfuld måde. 
Den er innovativ og producerer resultater, som de fleste mennesker kan føle i løbet af få minutter. Den er uden brug af stimulerende midler og leverer kvalitet, øjeblikkelighed og effektivitet – tre kvaliteter, som er vanskelige at finde i tilskud i dag! 
Theta-blanding er fremstillet af naturlige, førsteklasses ingredienser og indeholder INGEN kunstige sødestoffer, smagsstoffer, farver eller konserveringsmidler!

Hvordan tilberedes det?

Theta pulver drysses i en flaske indholdende en halv liter vand tilsat 23 dråber Theta Activate. Flasken med det samlede indhold omrystes og er herefter klar til indtagelse.

Hvornår indtages de?

LifeWave anbefaler at man indtager Theta ONE om morgen

I WinFit programmet indtages Theta ONE optimalt aftendrik.

Theta Nutrition teknologien er udviklet som et to-delt system – ernæringspakkerne og den flydende aktivator.

Maveric (kosttilskud, piller)

Maveric™ er en banebrydende måde at genvinde ungdommens vitalitet på, som alle mænd længes efter. Produktet er patenteret og eksklusivt for LiveWave. Dette tilskud, som hverken indeholder medicin eller kemikalier, er anderledes end noget andet produkt på markedet i dag.

 

Læs mere under De glade brugere om de MANGE muligheder med LifeWave kosttilskuddene.

Tilfredshed eller pengene tilbage   …

Alle produkter kan returneres inden for 30 dage og du kan få dine penge retur, og det er uanset om produktet er uåbnet, åbnet eller du har brugt af dem. Det eneste krav er, at der skal være noget tilbage af de produkter, du ønsker at returnere og at du selv afholder fragtudgiften.

De efterfølgende 11 mdr. får du 90% tilbage af uåbnet pakker.

Hvis du blot vil have byttet til andre produkter, hjælper Teamet dig.