OM LIFEWAVE

David Smith, CEO

Davids erfaringer inden for handel og produktudvikling strækker sig over 25 år og omfatter en formel uddannelse i Management Information Systems og biologi fra Pace University i Pleasantville, New York. Herefter forfulgte David forskellige iværksætterdrømme, og har, som et resultat deraf, været ejer af flere succesrige virksomheder inden for produktion og produktudvikling. Et af disse selskaber, Advanced Applications Group, er et forsknings- og udviklingscenter, der specialiserer sig inden for energiproduktionsteknologier til både forsvaret og erhvervslivet. I sin tid hos AAG udviklede David nye metoder til produktion af hydrogen og oxygen, konstruerede og udviklede forskellige prototyper af bladløse turbinekraftsystemer, og konstruerede metal-forbrændingsmotorer til raketter.

De innovative nyskabelser medførte, at David fik en æresdoktorgrad af Dr. Alexander Marinaccio fra the International Hall of Fame. Herudover betød hans designarbejde, inden for oxygensystemer til brug i krisesituationer for General Dynamics og den amerikanske flåde, at David blev inviteret til at deltage i videreudviklingen af den amerikanske flådes mini-ubåds-program.

LifeWave-teknologien så dagens lys, da David i 3 år havde udført intensivt forskningsarbejde i forbindelse med et koncept, hvor energi og udholdenhed naturligt øges via forøgelse af fedtforbrændingen ved hjælp af trådløs kommunikation til menneskekroppen. LifeWave-teknologien er nu tilgængelig for offentligheden, og David har arbejdet på at realisere denne mulighed i de sidste 7 år.

 

Jim Caldwell, Vicepræsident, marketing

Jim har mere end 30 års erfaring i udvikling af iværksætteri, kreativ marketing, tv-produktioner og projektstyring på lederniveau inden for direct response og netværksmarketing. Han har været konsulent for Pre-Paid Legal’s (nu Legal Shield) og administrerende direktør på flere marketingprojekter. Efter at have mødt David Schmidt for snart 15 år siden rådgav jeg med ham og arbejdede med ham i perioder på nogle projekter, inklusiv LifeWaves første Ice Wave-video. Han var begejstret over, at Suzanne Somers blev en vigtig ambassadør for LifeWave i næsten ti år efter at være blevet introduceret for David.

Jim var ejer af det performancedrevne Future Thunder Productions, Inc. i mere end 20 år, og både drev det og var hovedforfatter. Future Thunder Productions, Inc. blev konsekvent anerkendt som førende i marketing inden for direct response tv (DRTV). Jim har vundet mange priser for vigtige og kommercielt succesrige reklamekampagner, der har rundet 1,5 milliarder dollars i salg via alle distributionsplatforme verden over på så mange som 15 sprog. Han blev indsat i DRTV Hall of Fame for sine resultater.

Hans store evner for præsentation og skriftlig fremførelse kommer fra hans arbejde både bag og foran kameraet i tusindvis af timer med tv-programmering fra live-udsendelser i New York til syndikerede programmer, der ses over hele USA. Han har rejst meget i hele verden, og hans formelle uddannelse inkluderer studier på US Air Force Academy og Arizona State.

Dr. Steven Haltiwanger MD, CCN

Dr. Steven Haltiwanger er både læge og certificeret klinisk ernæringsekspert med mere end 25 års praktisk erfaring. Inden han blev ansat hos LifeWave som Health and Science Director i 2004, var Dr. Haltiwanger Medical Director i International Nutrition Corporation, hvor hans ansvarsområde bl.a. omfattede produktudvikling, kontrol af kvalitetskontrollen samt udarbejdelse af medicinske seminarer. I løbet af sin karriere har Dr. Haltiwanger også haft andre ledelsesposter inden for medicin og forskning, herunder ansvaret for adskillige sundhedsprogrammer.