OM LIFEWAVE

David Smith, CEO

Davids erfaringer inden for handel og produktudvikling strækker sig over 25 år og omfatter en formel uddannelse i Management Information Systems og biologi fra Pace University i Pleasantville, New York. Herefter forfulgte David forskellige iværksætterdrømme, og har, som et resultat deraf, været ejer af flere succesrige virksomheder inden for produktion og produktudvikling. Et af disse selskaber, Advanced Applications Group, er et forsknings- og udviklingscenter, der specialiserer sig inden for energiproduktionsteknologier til både forsvaret og erhvervslivet. I sin tid hos AAG udviklede David nye metoder til produktion af hydrogen og oxygen, konstruerede og udviklede forskellige prototyper af bladløse turbinekraftsystemer, og konstruerede metal-forbrændingsmotorer til raketter.

De innovative nyskabelser medførte, at David fik en æresdoktorgrad af Dr. Alexander Marinaccio fra the International Hall of Fame. Herudover betød hans designarbejde, inden for oxygensystemer til brug i krisesituationer for General Dynamics og den amerikanske flåde, at David blev inviteret til at deltage i videreudviklingen af den amerikanske flådes mini-ubåds-program.

LifeWave-teknologien så dagens lys, da David i 3 år havde udført intensivt forskningsarbejde i forbindelse med et koncept, hvor energi og udholdenhed naturligt øges via forøgelse af fedtforbrændingen ved hjælp af trådløs kommunikation til menneskekroppen. LifeWave-teknologien er nu tilgængelig for offentligheden, og David har arbejdet på at realisere denne mulighed i de sidste 7 år.

Michael Collins, Direktør

Mike har 40 års erfaring med salg, markedsføring og ledelse, og startede sin karriere hos to Fortune 100-virksomheder: Procter & Gamble og PepsiCo. Han opnåede en stilling som Division Vice President of Sales hos Pepsi Cola Company, inden han rykkede videre til andre ledelsesstillinger hos PepsiCo.

I de seneste 20 år har Mike bragt sin erhvervserfaring og disciplinerede tilgang med sig til postordrebranchen, hvor han har været Senior Vice President og Chief Operating Officer hos to af netværksmarkedets største og mest succesrige virksomheder.

I sin tid i postordrebranchen har Mike været en aktiv deltager i Direct Selling Association (DSA), og han har siddet i bestyrelsen for Direct Selling Education Foundation i 6 år. Mike har en bachelor-grad i kommunikation fra University of Notre Dame i USA.

Dr. Steven Haltiwanger MD, CCN

Dr. Steven Haltiwanger er både læge og certificeret klinisk ernæringsekspert med mere end 25 års praktisk erfaring. Inden han blev ansat hos LifeWave som Health and Science Director i 2004, var Dr. Haltiwanger Medical Director i International Nutrition Corporation, hvor hans ansvarsområde bl.a. omfattede produktudvikling, kontrol af kvalitetskontrollen samt udarbejdelse af medicinske seminarer. I løbet af sin karriere har Dr. Haltiwanger også haft andre ledelsesposter inden for medicin og forskning, herunder ansvaret for adskillige sundhedsprogrammer.