I 1998 blev David Schmidt tildelt prisen Advanced Technology Award fra The Internationale Hall of Fame (sponsoreret af Inventors Clubs of America) for sit arbejde med at udvikle en katalysator for akkumulering af mineraler fra havvand til at skabe en ny type cement. Den nye opfindelse fik det rammende navn “SEA-MENT.”
I 1999 blev David Schmidt tildelt prisen Advanced Technology Award for andet år i træk. The International Hall of Fame (sponsoreret af Inventors Clubs of America) hædrede David for sit arbejde med at udvikle en metallegering, der virker som en katalysator for produktion af hydrogen og oxygen fra vand – noget, som aldrig er gjort før!
I 1999 udvalgte priskomitéen for The International Hall of Fame, som er sponsoreret af The Inventors Club of America, David Schmidt til at modtage æresgraden Doctor of Science and Technology for sit arbejde inden for biomedicin og sit bidrag til forskningen i metallegeringer. The International Hall of Fame er en organisation, der blev grundlagt for at hædre og anerkende opfinderes ekseptionelle arbejde.
I april 2009 blev Italien ramt af det værste jordskælv, landet havde været udsat for i tre årtier, og det gik hårdt ud over den historiske by L’Aquila i det centrale Italien. Katastrofen kostede hundredvis af menneskeliv, gjorde titusindvis hjemløse og kvæstede mere end 1.500 mennesker. LifeWave reagerede ved at donere plastre for at hjælpe nødhjælpsarbejdere, frivillige og ofre med at håndtere katastrofens konsekvenser.   I anerkendelse af LifeWaves tiltag overrakte en udsending fra borgmesterens kontor i Rom David Schmidt en guldmønt foran en skare på over 800 mennesker, der var kommet for at deltage i LifeWaves åbne møde på Ergife Palace-hotellet i Rom den 25. oktober 2009.
The International Observatory of Discomfort er en organisation, hvis mission er at hædre mennesker og organisationer, der deltager i internationalt nødhjælpsarbejde. Organisationens medlemmer havde lagt mærke til, at IceWave blev brugt i Italien med bemærkelsesværdig effektivitet. Professor Angelo Marra, som er organisationens generalsekretær, tildelte derfor David Schmidt denne pris i 2009 i Carrousel du Louvre i Paris i Frankrig for udviklingen af IceWave.
Suzanne Somers har omtalt LifeWave-teknologi i tre af sine tidligere bestsellere fra New York Times’ bestsellerliste, Sexy Forever, Knockout og Breakthrough, og har endnu engang givet LifeWave en prominent plads i sin nyeste bog Bombshell. I bogen præsenteres LifeWave som en af Suzannes mest eksplosive sundhedshemmeligheder i forhold til antiældning og udvidet wellness.   LifeWave var med på Inc. 5000-listen over hurtigst voksende private virksomheder i 2009-2011 I august 2011 annoncerede tidsskriftet Inc., at LifeWave igen havde fortjent en plads på Inc. 5000-listen over de hurtigst voksende private virksomheder i USA. Det var tredje år i træk, at LifeWave var at finde på denne prestigefyldte og anerkendte liste. Men denne gang var LifeWave med i Top 1000 på en imponerende 721. plads. Første gang LifeWave var nævnt på Inc. 5000-listen, var det som nr. 4825 i 2009, og derefter som en imponerende nr. 1435 i 2010. Det faktum, at LifeWave i 2011 opnåede en plads på listen som nr. 721, er i sandhed en milepæl i virksomhedens historie.
LifeWave modtog en hædersbevisning fra den militære orden, The Purple Heart (MOPH), for det arbejde, virksomheden har udført for at lindre smerte og lidelse hos veteraner. MOPH er en pragtfuld organisation, der består af ca. 45.000 mænd og kvinder fra forsvaret, som er blevet dekoreret med medaljen The Purple Heart for at være blevet såret i kamp. MOPH er dedikeret til at skabe et miljø, der rummer goodwill og kammeratskab blandt sårede krigsveteraner, fremme patriotisme, støtte de nødvendige lovgivningsmæssige initiativer og vigtigst af alt yde service til alle veteraner og deres familier. LifeWave er stolt over at være blevet hædret af en sådan helt igennem vigtig organisation.
Det Amerikanske Patentkontor (USPTO) har nu officielt givet et patent, til LifeWaves banebrydende plasterteknologi, som hedder “Biomolecular Wearable Apparatus.” Efter en grundig gennemgang af LifeWaves videnskabelige og forskningsmæssige resultater har USPTO besluttet, at LifeWave teknologien er både gyldig og nyskabende, og på basis af dette har de udstedt patentet.
Det amerikanske patentkontor har udgivet et officielt patent for Theta One og Theta Activate tilskudsteknologien med titlen “Nutritional Product Composition for Increasing Human Growth Hormone and Nitric Oxide Production.” (Tilskudssammensætning som øger det menneskelige væksthormon og produktionen af nitrogenoxid). Denne udstedelse af patent for Theta teknologien garanterer eksklusiviteten for den banebrydende ”føl det på et par minutter” følelse i branchen for ernæringstilskud. Theta One og Theta Activate er LifeWaves tilgang til en hurtig forhøjelse af tilskud i kroppen, for på en dramatisk måde, at forbedre ens livskvalitet.
DSA har hædret LifeWave med to ETHOS Awards for vores Theta One/Theta Activate ernæringstilskud: Produkt Innovation Award indenfor underkategorien Wellness, samt topniveau Produkt Innovation Award. Denne anerkendelse er baseret på Theta’s videnskabelige avancerede kombination af tilskud, samt et nyskabende leveringssystem som giver resultater inden for minutter efter brug.