OM OS

LifeQuality4ever

– eller LQ som vi selv kalder os i daglig tale – er et blandet team af LifeWave distributører – ikke kun fra Danmark, men også fra Sverige, Norge og USA på nuværende tidspunkt, og alle har vi det til fælles, at vi er aktive, glade brugere af LifeWaves produkter, og ser det som en helt naturlig medmenneskelighed at anbefale produkterne til dem, som kan få gavn af dem.

 

I LQ-teamet er vi aldersmæssigt spredt fra 20 til 80 år. Baggrundsmæssigt er vi også meget forskellige, og det er kun en fordel med mange forskellige kompetencer.

At være i et team med mangfoldighed og gode brugere/kolleger, er både hyggeligt og givende.

Teamet har sin egen side på Facebook, hvor vi 24-7 hjælper med at bakke op og sprede ud af de erfaringer, vi har gjort os undervejs.

Nogle af os har været med i flere år, nogle er nye, og har brug for hjælp og støtte af forskellig art – men vi der ALTID for hinanden.

Hvorfor skal man være tilknyttet et team?

Det behøver man ikke … men et tæt samarbejde, som man selv kan til- eller framelde, vil altid være personudviklende samtidig med, at det kan give et endnu større netværk på sigt.

 

For at bruge LifeWave akupunktur-plastre behøver man absolut ikke være behandler eller vide noget om meridianer og meridianbaner, hvilket er det, vi bruger for at hjælpe vores krop til at hjælpe sig selv.

Vores team arbejder tæt sammen med alle, som har lysten til det – det er vigtig for teamet, at man selv kan vælge.

Teamarbejdet betyder også, at vi kan være behjælpelige med personlig assistance – dvs. at vi som regel har mulighed for at hjælpe hinanden ved at holde infomøder, produkt-informationsmøder og workshops.

Det betyder, at som en del af vores team vil du aldrig stå alene. Det er vigtig, at vi kan være behjælpelige og være der for hinanden, når der er brug for det.

 

Teamet tilbyder også Skype-møder, som er en vigtig del af samarbejdet.