SILENT NIGHTS GPSD

Sæt et soveplaster på 1 time før du går i seng … og få en fantastisk søvn.

Hver tredje person lider af søvnmangel, og dette giver en tilbøjlighed til at blive overvægtig. Søvnmangel kan forårsage tidlig ældning og være med til at forkorte levetiden.

Silent Nights GPSD hjælper til dannelsen af melatonin, og kan med fordel anvendes til at afhjælpe jetlag og søvnforstyrrelser.

Når dette soveplaster sættes på kroppen, sender det et signal til hjernen om at producere mere melatonin, som er det stof, der får dig til at sove. Er du i søvnunderskud eller kan din krop ikke producerer nok melatonin, så vil dette plaster hjælpe dig.

 

Giver de fleste, der lider af søvnløshed, mere sovetid pr. nat og forbedrer åndedrættet og dermed iltoptagelsen.

Forbedrer søvnkvaliteten, dvs. man befinder sig længere i den dybere søvn, REM søvnen, hvor øjnene bevæger sig hurtigt, og hvor mange oplever at drømme mest.

REM-søvnen forbedrer den kreative problemløsning med 40 procent og undersøgelser viser samtidig, at opgraderingen af vores hjernekapacitet sker under den såkaldte REM-søvn.

 

REM-søvn er vigtig – hjernen slapper af og organer restitureres …

 

Læs mere under De glade brugere om praktiske erfaringer med Silent Nights GPSD.

Tilfredshed eller pengene tilbage   …

Alle produkter kan returneres inden for 30 dage og du kan få dine penge retur, og det er uanset om produktet er uåbnet, åbnet eller du har brugt af dem. Det eneste krav er, at der skal være noget tilbage af de produkter, du ønsker at returnere og at du selv afholder fragtudgiften.

De efterfølgende 11 mdr. får du 90% tilbage af uåbnet pakker.

Hvis du blot vil have byttet til andre produkter, hjælper Teamet dig.