THETA ACTIVATE

Et navnebeskyttet leveringssystem indenfor ernæring som er udviklet til at øge optagelsen af ernæring i Theta formularerne direkte i cellerne, endnu mere effektivt end typiske tilskud.

Theta Activate hjælper med hurtige resultater og skal tilføjes til alle Theta formularer for at få de optimale resultater for dit helbred.

Alle følgende Theta Nutrition formularer, når de bruges sammen med Theta Activate vil give resultater som de fleste folk oplever indenfor minutter!

Uden Theta Activate

Efterhånden som vi bliver ældre, bliver cellerne mindre, og det bliver vanskeligere for de ernæringsstoffer, vi tager som tilskudsprodukter, at trænge ind. Hvis næringsstofferne ikke kan trænge ind i vores celler, reduceres deres virkning, og deres evne til at give hurtige resultater og forberede helbredet generelt mindskes.

De fleste tilskudsprodukter, der er på markedet i dag, mangler et leveringssystem til næringsstofferne, der kan hjælpe de mere essentielle næringsstoffer med at trænge ind i og udføre deres job i cellen. Denne mangel på en leveringsmetode medfører, at mennesker ikke ser eller mærker fordelene i flere dage, måneder eller endda i år.

Med Theta Activate

Theta Activate er et navnebeskyttet system til levering af næringsstoffer, der er beregnet til at øge optagelsen af næringsstoffer i Theta-formler direkte ind i cellerne, mere effektivt end typiske tilskudsprodukter.

Når næringsstofferne er kommet ind i cellen, øger kisel i Theta Activate cellens metabolisme og aktiverer dermed næringsstofferne, så de straks kan udføre deres job i kroppen, hvilket hjælper de fleste mennesker med at opleve fordelene inden for et par minutter.

 

Tilfredshed eller pengene tilbage   …

Alle produkter kan returneres inden for 30 dage og du kan få dine penge retur, og det er uanset om produktet er uåbnet, åbnet eller du har brugt af dem. Det eneste krav er, at der skal være noget tilbage af de produkter, du ønsker at returnere og at du selv afholder fragtudgiften.

De efterfølgende 11 mdr. får du 90% tilbage af uåbnet pakker.

Hvis du blot vil have byttet til andre produkter, hjælper Teamet dig.