WinFit

Velkommen til fremtiden som fit!


WinFit er et dristigt nyt fedttabs- og kropsformende system, der ikke er som nogen andre systemer, du tidligere har prøvet. Nu kan du opnå imponerende resultater med minimal tid, indsats og uden at skulle opgive noget:

  • Reduceret kropsfedt
  • Reduceret centimeter
  • Forbedret muskeltoning
  • Øget energi
  • Forbedret generel wellness
  • Ingen kaloriebegrænsninger
  • Ingen ekstrem motion
  • Ingen restriktioner med sunde spisevaner
  • Ingen stoffer, stimulanser eller kemikalier

Ingen diæter, ingen ekstrem motion og ingen piller

Motioner mere og spis mindre? Det er hvad vi har hørt i årevis, og se hvor det har ført os? Mens det at reducere dit kalorieindtag, og motionere 60 minutter om dagen vil hjælpe dig med at tabe dig i begyndelsen, er det ikke en holdbar løsning til at forbedre din kropsform.

Derfor virker diæter ikke

At reducere dit kalorieindtag vil også nedbryde dine hårdt tjente muskler, som skal bruge brændstof (kalorier) for at overleve. Jo flere muskler du taber, jo lavere vil dit stofskifte være, og jo sværere er det at tabe fedt. Så at reducere kalorieindtaget i din mad (diæt), vil ikke hjælpe dig med at tabe fedt. I stedet vil du føle dig sulten, mindre energisk, og du vil ganske enkelt fejle med denne tilgang.

Ikke mere kalorietælling

Med WinFit er der ikke nogen restriktioner på mængden af sund mad, som du kan spise. Du kan faktisk ende med at spise mere, samtidig med du taber mere kropsfedt end du troede var muligt. Det er vigtigt at påpege, at WinFit ikke er et vægttabssystem. For eksempel kan du måske tabe dig nogle centimeter omkring din mave, samtidig med du får flere centimeter (muskler) omkring dine bicepser. Målet er at reducere fedt og opnå muskler de rette steder, og det er præcist hvad WinFit har bevist at gøre.

Hvad med disse ekstreme motionsøvelser?

Vi har alle set de hårde programmer, der varer en time, som lover dig en ”strandklar krop” på blot 90 dage. Mens disse resultater lyder fantastisk, har de fleste af os en travl hverdag, hvor der ikke er plads til anstrengende motionssessioner, og slet ikke syv dage om ugen. Endvidere er disse programmer så fysisk hårde, at de fleste personer fejler efter 30 dage, eller ganske enkelt aldrig kommer i gang.

Så hvordan finder du tid til at forme den krop du ønsker? Med WinFit kan du se betydelige resultater, blot ved at motionere minimum to dage om ugen, med omkring 10 minutter hver dag. Det løser problemet med tiden.

Fedtforbrændere og diætpiller

Fra de nyeste diætpiller til mirakelurter fra Amazon, disse moderne ”månedens smag”-urter, er lige så trendy, som de er ineffektive. Vi har alle hørt de tomme løfter om, at du kan forbrænde fedtet af din krop, men faktum er noget helt andet. Hvis det at tabe sig, og holde det af, var så nemt, ville fedme ikke være et stigende globalt problem.

Data taler for sig selv.

Det er rystende, men 69 procent af den amerikanske befolkning er overvægtige eller lider af fedme1 (over 59 procent i EU2). Dette problem er også stigende i Asien, i særdeleshed i Malaysia, hvor fedme raten nu er på over 50 procent.3 Det er ganske enkelt tid til at gøre noget helt andet.

Ikke som noget andet.

WinFit er et nyt dristigt fedttab og kropsformende system, der giver din krop mulighed for at præstere på det højest mulige niveau. Den kombinerer vores patenterede teknologi med beviselig videnskab og fornuftig ernæring for at opnå resultater, som stort set alle kan opnå.

Det hele begynder med WinFit plasteret, som hjælper dig med at tabe fedt og opnå muskler. Når du opbygger muskler, øger du dit stofskifte, og jo højere dit stofskifte er, jo højere er dit behov for kalorier (brændstof) fra din mad. Så når du imødeser dette krav, med en jævn tilførsel af sund mad, og du samtidig følger WinFit’s omhyggelige komponenter, vil der opstå et kalorieoverskud, og din krop taber fedt.