Y-AGE AEON

Y-Age Aeon – stress-fri tilstand indenfor 10 minutter

Forskning viser at det autonome nervesystem efter blot 10 minutter får en afbalanceret effekt. Det betyder at kroppen med dette plaster på, får en rolig og stressfri tilstand.

Kliniske forsøg viser at Y-Age Aeon sænker C-reaktivt protein (CRP), årsagen til det stiger, er inflammation i kroppen. Det er vigtigt, fordi betændelse i kroppen er ofte et symptom på stress, og kan beskadige sundt væv og DNA.

Stress har stor indflydelse på hvordan vi ældes

Selvom vi ikke går og tænker over det i hverdagen, så er stress en medvirkende årsag til, at vi ældes. Vi kan komme til at se 10 år ældre ud, hvis vi udsættes for stress, men faktum er at vi måske indvendig er blevet 20 år ældre. Det er meget hårdt for kroppen at være under stress – den må bruge mange resurser for at holde sig i gang i døgnets 24 timer.

Nylig forskning viser, at kronisk stress kan reducere niveauet af DHEA (dehydroepiandrosteron), et hormon som er direkte forbundet med antal leveår.

Læs mere under De glade brugere om praktiske erfaringer med Y-Age Aeon.

Tilfredshed eller pengene tilbage   …

Alle produkter kan returneres inden for 30 dage og du kan få dine penge retur, og det er uanset om produktet er uåbnet, åbnet eller du har brugt af dem. Det eneste krav er, at der skal være noget tilbage af de produkter, du ønsker at returnere og at du selv afholder fragtudgiften.

De efterfølgende 11 mdr. får du 90% tilbage af uåbnet pakker.

Hvis du blot vil have byttet til andre produkter, hjælper Teamet dig.